1. Generelt Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes dette website ” Vollerslev.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. 
  1. Privatlivspolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via  hjemmesiden Vollerslev.dk. 
  2. Vollerslev.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Vollerslev.dk sker via  kontaktoplysninger og kontaktformular. 
 2. Hvilke personlige data beholder vi , og hvilke formål har de
  1. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgeord du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.
   1. Formålet er at indsamle statistik og data så vi løbende kan evaluere og optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrette vores  markedsføring,  
   2. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 
  2. Når du  kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr.  
   1. Formålet er, at vi kan levere den Service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at afbestille.  Oplysninger om dine beskeder behandler vi for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.  
 1. Modtagere af Personoplysninger
  1. Oplysninger om dig overlades til en tredjepart som er google analytic. 
 2. Dine rettigheder
  1. Vi skal som dataansvarlige oplyse dig om dine rettigheder.  
  2. Indsigtsretten
   1. Du har til enhver tid ret til at anmode os om, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. 
   2. Du har  ret til at få udleveret en kopi af disse personoplysninger, som vi behandler om dig.  En sådan anmodning skal dog ske skriftlig på Tim@Vollerslev.dk 
  3. Retten til rettelser af persondata 
   1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig. 
  4. Retten til sletning
   1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 
  5. Retten til at klage
   1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.
 3. Sletning af persondata
  1. Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.
  2.  Vi har ret til at opbevare dine personlige oplysninger op til 5 år  i forbindelse s i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.