Dansk sommelierforening 1989

 Jeg var med til at stifte Dansk Sommelierforening I 1989. 

Jeg er præsident for foreningen og har været det i 34 år. efterhånden. 

Derudover har jeg siden 1983 arbejdet for bestyrelsen hos Association Sommelier Internationale (ASI), der nu har 70 medlemslande. To gange var  jeg selv finalist (sølv) i Sopexas Danmarksmesterskab i fransk vin & spiritus, ligesom jeg var semifinalist ved verdensmesterskaberne for sommelierer i Bruxelles i 1983.

Og så har jeg i mere end 40 år har siddet i juryen ved samtlige EM og VM for sommelierer, der er blevet afholdt forskellige steder i verden. 

Derudover har jeg været medstifter af Best Nordic Sommelier – et samarbejde mellem sommelierer i de fem nordiske lande. Siden årgang 2000 har jeg også været dommer og juryformand ved bedømmelse af danske vine og frugtvine.

Så jeg er efterhånden en garvet vindinosaurer, men det er der jo ikke noget galt  i. 

Kontakt oplysninger

Tlf: (+45) 23 60 31 09

Email: Tim@Vollerslev.dk

Privatlivspolitik & Handelsbetingelser