Om Tim
Historien om DSF
ASI og hele verden
" En Sommelier er en person der kan tilsidesætte sin egen smag, og læse gæstens forventing. Sommelien kan beskrive vinen neutralt for gæsten og anbefale mad dertil"
Mit arbejde som Sommelier
Mit arbejde som sommelier har gennem årene givet mig mange spændende oplevelser og nye bekendtskaber verden rundt. Jeg har haft æren af at møde både royale og nogle af verdens mest anerkendte vinavlere i forskellige lande, og hver oplevelse har beriget min forståelse og passion for vinens verden.
Verden rundt
Efter min tid som Liasson for ASI har jeg haft fornøjelsen af at deltage i mange vinrejser og bedømmelser af sommeliere verden over. En af de mest mindeværdige oplevelser var min rejse til Hong Kong. Gennem årene har jeg også besøgt adskillige vingårde, både i Europa og oversøisk – herunder i Chile, som bød på varme, skønne omgivelser og fantastiske vinoplevelser.
Familie og USA
Sammen med min kone Kristina har vi opdraget tre dejlige voksne børn – en datter og to sønner – og i dag nyder vi at være bedsteforældre til vores dejlige børnebørn. Efter et langt ægteskab siden 1986, ser vi frem til mange gode år endnu fyldt med lækker mad, vin og spændende oplevelser.
Min passion for vin har ført mig på mange rejser, men det har også betydet, at tiden hjemme har været knap. Som en lille tradition tog jeg altid en barbiedukke med hjem til min datter fra hvert land, jeg besøgte, og det blev en lille, kærlig gestus for at vise, at hun altid var i mine tanker, selv når jeg var langt væk.